349,00 zł
Nový produkt

K dispozici (dodání do 3 pracovních dnů)
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Mikina pro cyklistu s kapucí WINTERTAL "CREATION GOLD METALLIC" pánská je více než oblečení – je to symbol toho, že kolo je tvorba, že každá jízda je akt kreace. Je to symbol toho, že jsi cyklista, že Tvá vášeň ke kolu je umění na nejvyšší úrovni, je to dílo hodné renesančních mistrů.
Grafika na mikině pro cyklistu s kapucí CREATION GOLD METALLIC je reinterpretace slavného "Stvoření Adama" Michelangela ze Sixtinské kaple, kde se ruce setkávají u kola, vše ve zlaté kovové barvě – symbol toho, že kolo je tvorba, že každý okamžik na kole je akt kreace, že vášeň ke kolu je umění na úrovni mistrovských děl. To není běžná grafika – je to spojení historie umění se současnou cyklistickou vášní, je to symbol toho, že kolo není jen sport – je to tvorba něčeho výjimečného.
"Stvoření Adama" Michelangela je jedním z nejslavnějších uměleckých děl v historii lidstva – symbol života, kreace, začátku. Na této mikině se ruce setkávají ne proto, aby předaly život, ale aby předaly vášeň ke kolu – symbol toho, že kolo je tvorba, že každá jízda je nový začátek, že vášeň ke kolu je dar, který předáváme dál.
Kola na grafice jsou symbol toho, že kolo je pohyb, je to život, je to neustálá tvorba. Každé kolo je jedna otáčka, jeden okamžik, jedna kreace. Dohromady tvoří harmonii – harmonii Tvé jízdy, harmonii Tvého života na kole. Je to symbol toho, že kolo není jen sport – je to umění tvorby, je to vášeň ke kreaci.
Černá mikina se zlatou kovovou barvou je elegance a ušlechtilost zároveň. Je to mikina, která říká: "Jsem cyklista, ale jsem také tvůrce. Jsem nadšenec, ale jsem také umělec. Kolo je moje kreace".
Když nosíš mikinu pro cyklistu s kapucí CREATION GOLD METALLIC, nosíš více než oblečení – nosíš symbol toho, že kolo je tvorba, že Tvá vášeň ke kolu je umění na úrovni renesančních mistrovských děl.
Mikina pro cyklistu s kapucí na dar – pokud hledáš dar pro někoho, kdo ví, že kolo je tvorba, kdo rozumí tomu, že vášeň ke kolu je umění – mikina pro cyklistu s kapucí CREATION GOLD METALLIC je ideálním darem pro cyklistu. Je to dar, který říká: "Vím, že kolo je Tvá kreace. Vím, že Tvá vášeň je umění. Vím, že jsi skutečný cyklista, který tvoří něco výjimečného."
Ušitá 100% v Polsku, gramatura 380 g/m², vysoký límec, prodloužené rukávy – to je mikina pro cyklistu s kapucí, která Tě bude provázet na každé jízdě. Je to mikina, která rozumí tomu, že kolo je tvorba.
Mikina pro cyklistu s kapucí CREATION GOLD METALLIC je vytvořena pro:
Řada NOBLE není jen produktová řada – je to filozofie. Jsou to mikiny pro cyklistu s kapucí pro lidi, kteří nepřijímají kompromisy:
Grafika na mikině pro cyklistu s kapucí je více než obraz – je to příběh o kreaci a vášni.
"Stvoření Adama" Michelangela na grafice je symbol tvorby. Michelangelo namaloval toto mistrovské dílo v Sixtinské kapli jako symbol začátku života, symbol kreace. Na této mikině se ruce setkávají u kola – symbol toho, že kolo je tvorba, že každá jízda je nový začátek, že vášeň ke kolu je dar, který předáváme dál.
Kola na grafice jsou symbol toho, že kolo je pohyb, je to život, je to neustálá tvorba. Každé kolo je jedna otáčka, jeden okamžik, jedna kreace. Dohromady tvoří harmonii – harmonii Tvé jízdy, harmonii Tvého života na kole. Je to symbol toho, že kolo není jen sport – je to umění tvorby, je to vášeň ke kreaci.
Zlatá kovová barva je symbol toho, že kolo je ušlechtilé umění. Je to symbol kreace, harmonie, elegance. Zlatá barva je symbol toho, že každý prvek kola má hodnotu, že každý detail se počítá. Zlatá kovová barva je symbol toho, že kolo není jen vášeň – je to umění, je to kreace na nejvyšší úrovni.
Grafika je provedena ve zlaté kovové barvě – barva, která zářívá a mění se v závislosti na úhlu pohledu, na světle. Každý úhel je jiná energie, každé světlo je jiná kreace.
Na mikině je vidět autorský podpis designéra – každá mikina je podepsána jako dílo řemesla, ne jako hromadný produkt. Je to záruka toho, že nosíš něco výjimečného, něco, co má duši a příběh.
Černá mikina je klasika – elegantní, univerzální, nadčasová. Ale to není běžná černá mikina. Je to černá mikina se zlatou kovovou barvou.
Černá mikina se zlatou kovovou barvou je umění v nejčistší podobě. Je to jemnost a efektnost zároveň. Je to barva, která zářívá, která se třpytí, která se ukazuje v závislosti na světle. Je to mikina, která říká: "Jsem elegantní, ale jsem také tvůrce. Jsem jemný, ale jsem umění. Jsem cyklista, který tvoří něco výjimečného".
Červené tkaničky v kapuci jsou jedinou stálou explozí barvy – energie, vášeň, život. Je to barva, která říká: "Moje vášeň ke kolu je živá a ušlechtilá. Žiji na plný plyn. Jsem cyklista". Je to kontrast, který činí mikinu magickou, ale také plnou umění a kreace.
Je to mikina, která se hodí ke všemu – do města, do hor, do lesa. Je to mikina, která říká: "Jsem elegantní, ale jsem také tvůrce. Jsem jemný, ale jsem umění. Jsem cyklista".
Mikina pro cyklistu s kapucí CREATION GOLD METALLIC byla ušita z vysoce kvalitní tkaniny PASIVA s gramaturou až 380 g/m². Když si ji vezmeš do ruky, hned pocítíš rozdíl – je měkká, příjemná na dotek, masivní, teplá a neuvěřitelně silná. Je to mikina, která Tě zahřeje jako teplá deka v chladné podzimní a zimní dny.
Je to dokonale provedená mikina pro cyklistu s kapucí z hlediska materiálu, stylu a kvality tisku. Použití vysoce kvalitní bavlny a její zpracování speciálním vyhladovacím procesem dosáhlo výjimečného komfortu na dotek – mikina je hladká, měkká a neuvěřitelně příjemná.
100% polská výroba – to není prázdný slogan. Od tkaní tkaniny v Łódzi, přes šití, až po balení – vše se děje v Polsku. Je to záruka nejvyšší kvality provedení, péče o každý detail a podpory místní ekonomiky. Když si koupíš tuto mikinu, podporuješ polské firmy, polské pracovníky a polské řemeslo.
Prostorná, 3-panelová kapuce s vysokým límcem – pečuje o pohodlí Tvé hlavy a krku, chrání před chladem a větrem. Vysoký límec je dodatečná ochrana, která činí mikinu ještě teplejší a pohodlnější.
Lehce přiléhavý střih s prodlouženými rukávy – mikina neomezuje pohyby ramen, poskytuje jim plný rozsah. Prodloužené rukávy jsou ideální pro lidi s delšími rameny a poskytují plnou ochranu před chladem – nebudeš muset neustále upravovat rukávy!
Tato mikina má konkrétní místo ve Tvém šatníku:
Zlatá kovová barva si zaslouží stejnou péči jako Tvé kolo. Aby mikina pro cyklistu s kapucí CREATION GOLD METALLIC vždy vypadala jako nová:
Při správné péči bude Tvá mikina vypadat jako nová po léta – stejně jako dobré kolo, které se pravidelně udržuje!
Protože víš, že kolo není jen sport – je to tvorba. Protože rozumíš tomu, že každá jízda je akt kreace. Protože víš, že vášeň ke kolu je umění na úrovni renesančních mistrovských děl. Protože chceš nosit něco, co vypráví o Tvé vášni k tvorbě, o tom, že jsi cyklista, který tvoří něco výjimečného.
Mikina pro cyklistu s kapucí CREATION GOLD METALLIC není oblečení – je to prohlášení. Prohlášení toho, že kolo je Tvá kreace, že Tvá vášeň je umění. Prohlášení toho, že jsi cyklista a nebojíš se ukázat, že tvořiš něco výjimečného. Prohlášení toho, že kolo je tvorba na nejvyšší úrovni.
Je to mikina pro ty, kteří nenosí náhodné grafiky, ale vybírají projekty, které mají smysl, které vypráví jejich příběh, které vyjadřují jejich hodnoty. Je to mikina pro ty, kteří vědí, že kolo je tvorba – a to je krásné.
Je tato mikina jen pro MTB cyklisty?
Ne. Tato mikina je pro každého cyklistu – MTB, gravel, silnice – každý, kdo rozumí tomu, že kolo je tvorba. Grafika je univerzální a vypráví o vášni ke kreaci na kole.
Nevybledne zlatá barva?
Ne! Zlatá barva je trvanlivá a odolná vůči praní. Při správné péči (praní při 30°C, žehlení z levé strany) bude vypadat jako nová po mnoho let.
Je mikina teplá na zimu?
Ano! Gramatura 380 g/m² je nejsilnější dostupná tkanina. Mikina Tě zahřeje i v nejchladnějších dnech. Ideální na podzim a zimu.
Je to dobrý dar pro cyklistu?
Pokud je Tvůj cyklista někdo, kdo ví, že kolo je tvorba, kdo rozumí umění a kreaci – ano, je to ideální dar! Ukazuje to, že mu rozumíš, že víš, co ho inspiruje, že respektuješ jeho vášeň k tvorbě.
Je mikina ušitá v Polsku?
100% ano! Od tkaní tkaniny v Łódzi, přes šití, až po balení – vše v Polsku. Je to záruka nejvyšší kvality.
Mohu nosit tuto mikinu každý den?
Samozřejmě! Je to mikina pro cyklistu, ale casual. Můžeš ji nosit do práce, na procházku, na kávu – všude. Vypadá skvěle a je neuvěřitelně pohodlná.
Jak dlouho bude zlatá barva trvat?
Při správné péči – léta. Zlatá barva je aplikována speciální technologií, která zajišťuje odolnost. Po 50+ praních při 30°C bude vypadat téměř identicky. Po 100+ praních si zachová svůj lesk a kovový efekt.
Je mikina dostupná v jiných variantách?
Řada NOBLE má mnoho variant – každá s jinou grafikou a barvami. Projdi si naši plnou kolekci mikin pro cyklistu s kapucí, abys našel svou oblíbenou!
Pokud se ti líbí mikina pro cyklistu s kapucí CREATION GOLD METALLIC, podívej se také na:
Objednej si mikinu pro cyklistu s kapucí CREATION GOLD METALLIC teď a ukaž světu, kdo jsi. Ukaž, že kolo je Tvá kreace. Že každá jízda je akt tvorby. To není běžná mikina – je to Tvá kreace, Tvé umění, Tvé prohlášení.
Každá mikina je zabalena v elegantní černé krabici se zlatým logem Wintertal – je to již hotový dar pro někoho, kdo rozumí tomu, že kolo je tvorba. Je to ideální mikina pro cyklistu s kapucí na dar!
| Produkt | Mikina s kapucí |
| Střih | Regular s prodlouženými rukávy |
| Materiál | 80 % bavlna 20 % polyester |
| Gramáž | 380 g |
| Doplňky | Černá krabička se zlatým logem WINTERTAL |
| Barva | Černá |
| Velikost | XS, S, M, L, XL, XXL |
Výběr správné velikosti:
1. Změřte se v místech naznačených na obrázku s mírnou vůlí, aby mikina nebyla příliš těsná.
nebo
2. Druhý způsob, jak vybrat správnou velikost, je porovnat naši oblíbenou mikinu s velikostmi uvedenými níže.
Pokud máte stále pochybnosti o výběru velikosti, kontaktujte nás a my vám pomůžeme.
| Velikost | Šířka | Výška | Délka rukávu |
| XS | 48 cm | 64 cm | 66 cm |
| S | 53 cm | 70 cm | 71 cm |
| M | 54 cm | 72 cm | 72 cm |
| L | 58 cm | 75 cm | 73 cm |
| XL | 63 cm | 78 cm | 74 cm |
| XXL | 66 cm | 80 cm | 75 cm |
POZNÁMKA !!! Pamatujte, že rozměry se mohou lišit až o 5 % šířky a výšky v důsledku výrobního procesu.