349,00 zł
Nový produkt

K dispozici (dodání do 3 pracovních dnů)
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
Mikina pro cyklistu s kapucí WINTERTAL "DNA GOLD METALLIC" pánská je více než oblečení – je to symbol toho, že kolo je část Tebe, že vášeň ke kolu je vepsána do Tvého DNA. Je to symbol toho, že jsi cyklista od narození, že každá buňka Tvého těla žije kolem.
Grafika na mikině pro cyklistu s kapucí DNA GOLD METALLIC je DNA postavené z cyklistického řetězu ve zlaté kovové barvě – symbol toho, že kolo není hobby, není to volba – je to Tvá přirozenost, je to část Tebe, je to něco, co máš zakódováno v genech. To není běžná grafika – je to biologická pravda o tom, kdo jsi, je to symbol toho, že kolo není jen sport – je to Tvá identita na molekulární úrovni.
DNA je kód života, je to instrukce, která definuje, kdo jsi. Na této mikině je DNA postaveno z cyklistického řetězu – symbol toho, že kolo je Tvůj kód života, že vášeň ke kolu je součástí Tvé přirozenosti, že nemůžeš žít bez kola, protože je to část Tebe.
Cyklistický řetěz ve struktuře DNA je symbol toho, že každý článek, každé spojení, každá jízda je část Tvého života. To není něco, co děláš – je to něco, čím jsi. Kolo je Tvé DNA.
Černá mikina se zlatou kovovou barvou je elegance a ušlechtilost zároveň. Je to mikina, která říká: "Jsem cyklista od narození. Kolo je moje DNA. Je to část mě".
Když nosíš mikinu pro cyklistu s kapucí DNA GOLD METALLIC, nosíš více než oblečení – nosíš symbol toho, že kolo je část Tebe, že vášeň ke kolu je vepsána do Tvého DNA.
Mikina pro cyklistu s kapucí na dar – pokud hledáš dar pro někoho, kdo ví, že kolo je jeho DNA, kdo rozumí tomu, že vášeň ke kolu je součást jeho přirozenosti – mikina pro cyklistu s kapucí DNA GOLD METALLIC je ideálním darem pro cyklistu. Je to dar, který říká: "Vím, že kolo je Tvé DNA. Vím, že je to část Tebe. Vím, že jsi skutečný cyklista od narození."
Ušitá 100% v Polsku, gramatura 380 g/m², vysoký límec, prodloužené rukávy – to je mikina pro cyklistu s kapucí, která Tě bude provázet na každé jízdě. Je to mikina, která rozumí tomu, že kolo je Tvé DNA.
Mikina pro cyklistu s kapucí DNA GOLD METALLIC je vytvořena pro:
Řada NOBLE není jen produktová řada – je to filozofie. Jsou to mikiny pro cyklistu s kapucí pro lidi, kteří nepřijímají kompromisy:
Grafika na mikině pro cyklistu s kapucí je více než obraz – je to příběh o tom, kdo jsi.
DNA postavené z cyklistického řetězu na grafice je symbol života, přirozenosti, identity. DNA je kód, který definuje, kdo jsi, co máš rád, čím se pasionuješ. Na této mikině je DNA postaveno z cyklistického řetězu – symbol toho, že kolo je Tvůj kód života, že vášeň ke kolu je součástí Tvé přirozenosti, že nemůžeš žít bez kola, protože je to část Tebe.
Cyklistický řetěz ve struktuře DNA je symbol toho, že každý článek, každé spojení, každá jízda je část Tvého života. To není něco, co děláš – je to něco, čím jsi. Každý článek řetězu je jeden gen, jedna vlastnost, jedna část Tvé identity. Dohromady tvoří Tvé DNA – DNA cyklisty.
Řetěz je srdce kola – je to prvek, který přenáší sílu, který způsobuje, že se kolo pohybuje, který Tě spojuje se strojem. Na této mikině řetěz tvoří DNA – symbol toho, že kolo není jen nástroj, je to část Tebe, je to něco, co se s Tebou spojuje na nejhlubší úrovni.
Zlatá kovová barva je symbol toho, že Tvé DNA je ušlechtilé, že Tvá vášeň ke kolu je cenná. Je to symbol toho, že každý prvek Tvého DNA má hodnotu, že každý detail se počítá. Zlatá kovová barva je symbol toho, že kolo není jen vášeň – je to Tvá přirozenost, je to část Tebe na nejhlubší úrovni.
Grafika je provedena ve zlaté kovové barvě – barva, která zářívá a mění se v závislosti na úhlu pohledu, na světle. Každý úhel je jiná energie, každé světlo je jiná část Tvého DNA.
Na mikině je vidět autorský podpis designéra – každá mikina je podepsána jako dílo řemesla, ne jako hromadný produkt. Je to záruka toho, že nosíš něco výjimečného, něco, co má duši a příběh.
Černá mikina je klasika – elegantní, univerzální, nadčasová. Ale to není běžná černá mikina. Je to černá mikina se zlatou kovovou barvou.
Černá mikina se zlatou kovovou barvou je elegance a přirozenost zároveň. Je to jemnost a efektnost. Je to barva, která zářívá, která se třpytí, která se ukazuje v závislosti na světle. Je to mikina, která říká: "Jsem elegantní, ale jsem také přirozený. Jsem jemný, ale jsem také sám sebou. Jsem cyklista, protože je to moje DNA".
Červené tkaničky v kapuci jsou jedinou stálou explozí barvy – energie, vášeň, život. Je to barva, která říká: "Moje vášeň ke kolu je živá a ušlechtilá. Je to část mě. Jsem cyklista". Je to kontrast, který činí mikinu magickou, ale také plnou přirozenosti a identity.
Je to mikina, která se hodí ke všemu – do města, do hor, do lesa. Je to mikina, která říká: "Jsem elegantní, ale jsem také sám sebou. Jsem jemný, ale jsem také přirozený. Jsem cyklista, protože je to moje DNA".
Mikina pro cyklistu s kapucí DNA GOLD METALLIC byla ušita z vysoce kvalitní tkaniny PASIVA s gramaturou až 380 g/m². Když si ji vezmeš do ruky, hned pocítíš rozdíl – je měkká, příjemná na dotek, masivní, teplá a neuvěřitelně silná. Je to mikina, která Tě zahřeje jako teplá deka v chladné podzimní a zimní dny.
Je to dokonale provedená mikina pro cyklistu s kapucí z hlediska materiálu, stylu a kvality tisku. Použití vysoce kvalitní bavlny a její zpracování speciálním vyhladovacím procesem dosáhlo výjimečného komfortu na dotek – mikina je hladká, měkká a neuvěřitelně příjemná.
100% polská výroba – to není prázdný slogan. Od tkaní tkaniny v Łódzi, přes šití, až po balení – vše se děje v Polsku. Je to záruka nejvyšší kvality provedení, péče o každý detail a podpory místní ekonomiky. Když si koupíš tuto mikinu, podporuješ polské firmy, polské pracovníky a polské řemeslo.
Prostorná, 3-panelová kapuce s vysokým límcem – pečuje o pohodlí Tvé hlavy a krku, chrání před chladem a větrem. Vysoký límec je dodatečná ochrana, která činí mikinu ještě teplejší a pohodlnější.
Lehce přiléhavý střih s prodlouženými rukávy – mikina neomezuje pohyby ramen, poskytuje jim plný rozsah. Prodloužené rukávy jsou ideální pro lidi s delšími rameny a poskytují plnou ochranu před chladem – nebudeš muset neustále upravovat rukávy!
Tato mikina má konkrétní místo ve Tvém šatníku:
Zlatá kovová barva si zaslouží stejnou péči jako Tvé kolo. Aby mikina pro cyklistu s kapucí DNA GOLD METALLIC vždy vypadala jako nová:
Při správné péči bude Tvá mikina vypadat jako nová po léta – stejně jako dobré kolo, které se pravidelně udržuje!
Protože víš, že kolo není hobby – je to část Tebe. Protože rozumíš tomu, že vášeň ke kolu je vepsána do Tvé přirozenosti. Protože víš, že nemůžeš žít bez kola, protože je to část Tebe na molekulární úrovni. Protože chceš nosit něco, co vypráví o tom, kdo jsi, o tom, že jsi cyklista od narození.
Mikina pro cyklistu s kapucí DNA GOLD METALLIC není oblečení – je to prohlášení. Prohlášení toho, že kolo je Tvé DNA, že vášeň ke kolu je součást Tvé přirozenosti. Prohlášení toho, že jsi cyklista a nebojíš se ukázat, že je to část Tebe. Prohlášení toho, že kolo je Tvá identita na nejhlubší úrovni.
Je to mikina pro ty, kteří nenosí náhodné grafiky, ale vybírají projekty, které mají smysl, které vypráví jejich příběh, které vyjadřují jejich identitu. Je to mikina pro ty, kteří vědí, že kolo je jejich DNA – a to je krásné.
Je tato mikina jen pro MTB cyklisty?
Ne. Tato mikina je pro každého cyklistu – MTB, gravel, silnice – každý, kdo rozumí tomu, že kolo je jeho DNA. Grafika je univerzální a vypráví o tom, že kolo je součást Tvé přirozenosti.
Nevybledne zlatá barva?
Ne! Zlatá barva je trvanlivá a odolná vůči praní. Při správné péči (praní při 30°C, žehlení z levé strany) bude vypadat jako nová po mnoho let.
Je mikina teplá na zimu?
Ano! Gramatura 380 g/m² je nejsilnější dostupná tkanina. Mikina Tě zahřeje i v nejchladnějších dnech. Ideální na podzim a zimu.
Je to dobrý dar pro cyklistu?
Pokud je Tvůj cyklista někdo, kdo ví, že kolo je jeho DNA, kdo rozumí tomu, že vášeň ke kolu je součást jeho přirozenosti – ano, je to ideální dar! Ukazuje to, že mu rozumíš, že víš, kdo je, že respektuješ jeho identitu.
Je mikina ušitá v Polsku?
100% ano! Od tkaní tkaniny v Łódzi, přes šití, až po balení – vše v Polsku. Je to záruka nejvyšší kvality.
Mohu nosit tuto mikinu každý den?
Samozřejmě! Je to mikina pro cyklistu, ale casual. Můžeš ji nosit do práce, na procházku, na kávu – všude. Vypadá skvěle a je neuvěřitelně pohodlná.
Jak dlouho bude zlatá barva trvat?
Při správné péči – léta. Zlatá barva je aplikována speciální technologií, která zajišťuje odolnost. Po 50+ praních při 30°C bude vypadat téměř identicky. Po 100+ praních si zachová svůj lesk a kovový efekt.
Je mikina dostupná v jiných variantách?
Řada NOBLE má mnoho variant – každá s jinou grafikou a barvami. Projdi si naši plnou kolekci mikin pro cyklistu s kapucí, abys našel svou oblíbenou!
Pokud se ti líbí mikina pro cyklistu s kapucí DNA GOLD METALLIC, podívej se také na:
Objednej si mikinu pro cyklistu s kapucí DNA GOLD METALLIC teď a ukaž světu, kdo jsi. Ukaž, že kolo je Tvé DNA. Že vášeň ke kolu je součást Tvé přirozenosti. To není běžná mikina – je to Tvá identita, Tvá přirozenost, Tvé prohlášení.
Každá mikina je zabalena v elegantní černé krabici se zlatým logem Wintertal – je to již hotový dar pro někoho, kdo rozumí tomu, že kolo je DNA. Je to ideální mikina pro cyklistu s kapucí na dar!
| Produkt | Mikina s kapucí |
| Střih | Regular s prodlouženými rukávy |
| Materiál | 80 % bavlna 20 % polyester |
| Gramáž | 380 g |
| Doplňky | Černá krabička se zlatým logem WINTERTAL |
| Barva | Černá |
| Velikost | XS, S, M, L, XL, XXL |
Výběr správné velikosti:
1. Změřte se v místech naznačených na obrázku s mírnou vůlí, aby mikina nebyla příliš těsná.
nebo
2. Druhý způsob, jak vybrat správnou velikost, je porovnat naši oblíbenou mikinu s velikostmi uvedenými níže.
Pokud máte stále pochybnosti o výběru velikosti, kontaktujte nás a my vám pomůžeme.
| Velikost | Šířka | Výška | Délka rukávu |
| XS | 48 cm | 64 cm | 66 cm |
| S | 53 cm | 70 cm | 71 cm |
| M | 54 cm | 72 cm | 72 cm |
| L | 58 cm | 75 cm | 73 cm |
| XL | 63 cm | 78 cm | 74 cm |
| XXL | 66 cm | 80 cm | 75 cm |
POZNÁMKA !!! Pamatujte, že rozměry se mohou lišit až o 5 % šířky a výšky v důsledku výrobního procesu.